Δικηγόρος Καμουζής

Π. Τσαλδάρη 17, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

Δικηγόρος Καμουζής

Π. Τσαλδάρη 17, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα
Δικηγόροι Γλυφάδα
Δικηγόροι για Συντάξεις Γλυφάδα
Ωράριο Λειτουργίας:
Ανοιχτά 9:00 – 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή

konstantinos-kamouzis

Το Δικηγορικό γραφείο Κωνσταντίνος Καμουζής αναλαμβάνει με υπευθυνότητα υποθέσεις Οικογενειακού δικαίου στην Αθήνα, Προσφέρει αμεσότητα και εξατομικευμένη προσέγγιση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Νομικά ζητήματα που σχετίζονται με καταστάσεις που προκύπτουν στην οικογένειά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτικά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με λεπτό και συμπονετικό τρόπο. Το διαζύγιο ή η διάλυση μιας πολιτικής ένωσης μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ζητήματα επιμέλειας και δικαιώματα ιδιοκτησίας των παιδιών, καθώς και ζητήματα που αφορούν την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων. Καμία υπόθεση οικογενειακού δικαίου δεν είναι απλή, ούτε δύο είναι όμοια. Προκειμένου να προστατεύσετε τα καλύτερα συμφέροντα όλων των εμπλεκομένων, ο νόμιμος εκπρόσωπος σας πρέπει να κατανοήσει όλες τις περιπλοκές που μπορεί να συνεπάγεται ένα ζήτημα οικογενειακού δικαίου.

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Καμουζής κατανοεί πλήρως το περίπλοκο νομικό τοπίο των υποθέσεων οικογενειακού δικαίου και θα εργαστούν ακούραστα για την επίτευξη της πιο δίκαιης λύσης για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Όταν προκύψει ένα ζήτημα στην οικογένειά σας που απαιτεί νομική επίλυση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η δικηγορική εταιρεία μας θα αντιμετωπίσει την κατάστασή σας σαν να ήταν δική της και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά σας. Για καταστάσεις που περιλαμβάνουν διαζύγιο, ακύρωση, διακανονισμούς ιδιοκτησίας, διατροφή και υποστήριξη, επιμέλεια παιδιού, νομιμότητα και υιοθεσία και κακοποίηση παιδιών ή συζύγου, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Τηλ: 2106993886
Κιν:6947795579

Share:

Παρουσίαση Εταιρείας

Τοποθεσία

ID: 5970
Published: May 25, 2022
Views: 743
Member since 2 years

Στείλτε Μήνυμα στην Επιχείρηση

Glyfada Map

Email:

© 2022 Glyfada Map - All rights reserved.