7 ιδέες διακόσμησης για ένα δημιουργικό γραφείο στο σπίτι

7 ιδέες διακόσμησης για ένα δημιουργικό γραφείο στο σπίτι

Καθώς όλο και περισσότεροι από εμάς αγκαλιάζουν τη δουλειά από τη ζωή στο σπίτι, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να μοιραστούμε μερικές συμβουλές που μας βοήθησαν. Ως δημιουργικοί στην εργασία, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε τον χώρο εργασίας μας ένα μέροςπου μας εμπνέει και διατηρεί τη δημιουργική ροή. Αυτό λοιπόν απευθύνεται σε όλες τις δημιουργικές ψυχές, τις κυρίες των αφεντικών, τους επιχειρηματίες, ακόμη και τους εταιρικούς υπαλλήλους που θέλουν να προσθέσουν λίγη ψυχή στο γραφείο τους στο σπίτι τους. Ακολουθούν οι 7 κορυφαίες συμβουλές μας που μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο εργασίας σας σε δημιουργικό καταφύγιο!

Πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες Διακόσμησης Γραφείου στο Σπίτι

1. Βγάλτε αυτές τις ιδέες προς τα έξω

Ως δημιουργικοί είμαστε πάντα γεμάτοι με ιδέες, το μυαλό μας σκέφτεται χίλια πράγματα ταυτόχρονα! Βοηθά λοιπόν να τα βγάλουμε για να δούμε και να οραματιστούμε τα όνειρά μας. Ευτυχώς αυτό δεν χρειάζεται πάντα να κρύβεται στα ημερολόγιά μας, μπορούμε πραγματικά να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χάος από όλα αυτά. Οι μεταλλικές διχτυωτές σανίδες είναι μια όμορφη και κομψή επιλογή για να καρφιτσώσετε αυτές τις ιδέες, εμπνευσμένα αποσπάσματα ή ακόμα και μαγνήτες! Έχετε πάρα πολλές ιδέες; Καρφιτσώστε τα σε έναν πίνακα ανακοινώσεων ή έναν πίνακα καρφιτσών. Και αν είστε παλιάς σχολής όπως εμείς και σας αρέσει να κάνετε καταιγισμό ιδεών, πάρτε έναν πίνακα κιμωλίας ή έναν λευκό πίνακα και σκαρφιστείτε! Οι επιλογές είναι ατελείωτες εδώ και μπορείτε πάντα να τις συνδυάσετε και να τις ταιριάξετε για να ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες.

2. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με καλή παρέα

Είναι πάντα καλή ιδέα να δίνετε λίγη ζωή στον χώρο εργασίας σας με φυτά και λουλούδια. Προσθέτουν μια ωραία φρεσκάδα στο χώρο και κάνουν επίσης υπέροχη παρέα! Σε περίπτωση που σας αρέσει το γραφείο σας τακτοποιημένο και καθαρό, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μεγάλα φυτά στο δωμάτιο, ίσως ακόμη και φυτά ανθρώπινου μεγέθους αν έχετε τον χώρο! Δεν μπορείτε να κρατήσετε τα φυτά ζωντανά; Μην ανησυχείς. Απλώς πασπαλίστε μερικά στολίδια γραφείου (τα κατοικίδια γραφείου που μας αρέσει να τα αποκαλούμε) σε όλο τον χώρο εργασίας σας. Να θυμάστε, αυτά είναι τα μικρά πράγματα που θα σας κρατούσαν συντροφιά και θα σας έκαναν να χαμογελάτε όταν είστε βαθιά στη δουλειά, γι’ αυτό επιλέξτε τα προσεκτικά για να αντικατοπτρίζουν το γούστο και τον τρόπο ζωής σας.

3. Αφήστε να μπει το φως

Ένας φωτισμένος χώρος είναι χαρούμενος! Φροντίστε λοιπόν να έχετε πολύ φυσικό φως στο γραφείο του σπιτιού σας και ότι το γραφείο βρίσκεται κοντά σε παράθυρο. Αυτό θα σας βάλει σε καλή διάθεση για να ξεκινήσετε την εργάσιμη ημέρα σας και να συντρίψετε αυτούς τους στόχους! Εμείς προσωπικά λατρεύουμε επίσης να παίζουμε με τις κουρτίνες και τα στόρια των παραθύρων για να κάνουμε τον χώρο να φαίνεται ανοιχτός και καλλιτεχνικός αν θέλετε. Εάν το φυσικό φως δεν είναι διαθέσιμο για εσάς, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε λαμπτήρες! Και το καλύτερο μέρος είναι ότι διπλασιάζονται και ως διακοσμητικά κομμάτια, οπότε ναι!

4. Διακοσμήστε το

Όλα τα ηλεκτρονικά είδη και οι επίπεδες επιφάνειες συχνά δίνουν την ιδέα ενός πολύ εμπορικού χώρου. Και εμείς οι δημιουργικοί δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό σωστά; Ο χώρος εργασίας του σπιτιού μας θα πρέπει να είναι λίγο και από τους δύο, στο σπίτι και στο γραφείο. Για να πετύχετε αυτό το γλυκό σημείο, δώστε λίγο χαρακτήρα στον χώρο εργασίας σας. Σκεφτείτε χαλιά, καλύμματα μαξιλαριών, κουρτίνες ή μια όμορφη πολυθρόνα! Όλη η υφή θα βοηθήσει να απαλύνει το χώρο και να τον κάνει πιο οικείο.

5. Προετοιμαστείτε για συναντήσεις

Το σκηνικό του χώρου εργασίας σας είναι εξίσου σημαντικό, ειδικά όταν πρόκειται για βιντεοκλήσεις με μέλη της ομάδας και πελάτες. Μπορείτε να επιλέξετε την κλασική επιλογή μιας διάταξης τοίχου με κορνίζες και έργα τέχνης. Αυτό λειτουργεί πάντα! Τα ράφια και τα φυτά δημιουργούν επίσης ένα υπέροχο σκηνικό. Και αν νιώθετε δημιουργικοί, θα μπορούσατε επίσης να πάτε με κρεμάστρες τοίχου, αιωρούμενα ράφια ή ταπετσαρίες, αν αυτό είναι το στυλ σας! Θυμηθείτε να το κρατάτε επαγγελματικό και να μην σας αποσπά την προσοχή, ώστε όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο «εσένα»!

6. Διατηρήστε το καθαρό (όσο μπορείτε)

Όλοι αγαπάμε το δημιουργικό μας χάος και δικαίως. Είναι τελικά η διαδικασία μας! Αλλά μερικά πράγματα δεν έχουν χώρο στον δημιουργικό χώρο εργασίας μας, όπως καλώδια και κορδόνια ή λεκέδες καφέ! Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι για να αποφύγετε το απόλυτο χάος! Βεβαιωθείτε ότι το τραπέζι σας βρίσκεται κοντά σε πίνακα διανομής, κανείς δεν θέλει να δει καλώδια να σέρνονται στο δωμάτιο. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο τραπέζι, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές στο Διαδίκτυο που διαθέτουν μια ειδική ενότητα για όλα τα καλώδια και τους προσαρμογείς.

Αλλά αν έχετε κολλήσει με ένα κανονικό τραπέζι σαν εμάς (σσς…δεν το ακούσατε…σε αγαπάμε, τραπέζι!), φροντίστε να επενδύσετε σε καλούς οργανωτές γραφείου και σουβέρ! Θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε DIY μερικά από αυτά αν αισθάνεστε πονηροί!

7. Προσθέστε τη δική σας προσωπική πινελιά

Πολλοί από εμάς νιώθαμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια που φτιάχναμε τους θαλάμους γραφείου μας και τώρα ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε την ίδια αγάπη στο γραφείο μας στο σπίτι. Εξατομικεύστε το χώρο με πράγματα που σας μιλούν, είτε είναι αναμνηστικά από τα ταξίδια σας είτε φωτογραφίες της οικογένειάς σας. Δεν υπάρχουν συμβουλές ή οδηγίες εδώ. Εφόσον προέρχεται από την καρδιά σας και σας κάνει να χαμογελάτε στο τέλος μιας κουραστικής εργάσιμης ημέρας, αξίζει μια θέση στον χώρο εργασίας σας. :). Αυτό είναι το μόνο που έχουμε προς το παρόν. Φροντίστε να μας πείτε πώς βρήκατε αυτές τις συμβουλές στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα πάμε να καθαρίσουμε το δημιουργικό μας χάος τώρα!

Add comment

Glyfada Map

Email:

Useful Links

© 2022 Glyfada Map - All rights reserved.