Συμβουλές μετακόμισης για χριστουγεννιάτικα στολίδια

Συμβουλές μετακόμισης για χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν και βγαίνουν μόνο μία φορά το χρόνο, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι συχνά τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μας. Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιού, μας είπαν ότι τα διακοσμητικά και τα στολίδια τους χρονολογούνται τρεις γενιές ή περισσότερες! Έχοντας αυτό κατά νου, αξίζει να ξέρετε πώς να μεταφέρετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με ασφάλεια πριν από τη μετακόμισή σας, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε το απόθεμά σας και να αναναεώσετε αποθηκευτικό χώρο, στο νέο σας σπίτι. Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τους ειδικούς που μπορεί να σας βοηθήσουν όταν μετακομίζετε κατά τη διάρκεια των διακοπών ή όταν ετοιμάζετε τις γιορτινές διακοσμήσεις.

Πώς να συσκευάσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Είτε έχετε ένα ειδικό κουτί για στολίδια είτε όχι, η συσκευασία των γιορτινών διακοσμήσεων για μετακόμιση διαφέρει από την απλή αποθήκευση τους σε μια σοφίτα ή υπόγειο. Για να ξεκινήσετε, έχετε μαζί σας κάποιο περιτύλιγμα με φυσαλίδες ή χαρτί συσκευασίας για να περιβάλετε κάθε στολίδι μέσα σε ένα χωρισμένο κουτί.

Αυτό θα τα εμποδίσει να μετακινηθούν κατά τη μετακόμιση σας. Για μη εύθραυστα στολίδια, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας και να χρησιμοποιήσετε χαρτοκιβώτια, εάν είναι αρκετά μικρά (χρησιμοποιούμε την ίδια άκρη για κοσμήματα) ή να τα βάλετε μέσα σε πλαστικές σακούλες με φερμουάρ. Βεβαιωθείτε ότι όταν τα συσκευάζετε, γεμίζετε τα κουτιά σας με τσαλακωμένο χαρτί για να τα στηρίξετε. Αποφύγετε την εφημερίδα αν μπορείτε, καθώς το μελάνι μπορεί να μεταφερθεί στα διακοσμητικά σας και θα είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί.

Πώς να συσκευάσετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα

Πέταξες τα γιορτινά σου φώτα σε ένα κουτί μετά τις περσινές γιορτές, καθιστώντας το πρόβλημα του μελλοντικού εαυτού σου; Λοιπόν, αυτό το μέλλον ήρθε. Αφιερώστε χρόνο κατά τη συσκευασία των εορταστικών διακοσμητικών για να βγάλετε τα φώτα σας και να τα αντικαταστήσετε σωστά.

Για να ξεκινήσετε, τυλίξτε τα καλώδια σας γύρω από μια φαρδιά αλλά στενή βάση, όπως ένα νέο βιβλίο ή ένα κομμάτι χαρτόνι, ή χρησιμοποιήστε ένα ειδικό καρούλι. Κρατήστε κάθε καλώδιο ξεχωριστά, πιθανώς στη δική του πλαστική σακούλα, για να μην πιάνουν τα φώτα μέσα στο κουτί. Οι δεσμοί καλωδίων είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να διατηρείτε κάθε ελαφρύ σκέλος στη θέση του.

Πώς να συσκευάσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο (και στεφάνι)

Εάν χρησιμοποιείτε ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε χρόνο ή θέλετε να τοποθετήσετε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι στη νέα σας εξώπορτα αμέσως μετά τη μετακόμισή σας, είναι συνετό να γνωρίζετε τους σωστούς τρόπους για να το μεταφέρετε με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

Οι αποκλειστικές τσάντες αποθήκευσης και τα κουτιά είναι εξαιρετικές επιλογέw, απλώς θυμηθείτε να συσκευάσετε το κουτί σας σφιχτά εάν υπάρχει ανοιχτός χώρος.

Οι γιορτές είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε ειδικά δοχεία με χριστουγεννιάτικα στεφάνια σε μεγάλα καταστήματα. Δεδομένου ότι βρίσκεστε ήδη σε λειτουργία μετάβασης, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσετε τις παρακάτω εργασίες ενώ αντιμετωπίζετε τη διακόσμηση των διακοπών σας: Γεμίστε τη συλλογή σας αφαιρώντας τελικά ανεπιθύμητα ή σπασμένα αντικείμενα που κρατούσατε για πάρα πολύ καιρό. Μετάβαση από παλιομοδίτικα, ογκώδη πλαστικά κουτιά σε καλά κατασκευασμένα κουτιά για ευκολότερη μετακίνηση και αποθήκευση. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μεταφορές με μικρό φορτηγό ή ενοικίαση φορτηγού.

Γεμίστε πλήρως κάθε κουτί για να μην μετατοπίζονται αντικείμενα, αν και μην αναμιγνύετε τις γιορτινές σας διακοσμήσεις με καθημερινά είδη οικιακής χρήσης (χρησιμοποιήστε χαρτί συσκευασίας ή μεμβράνη με φυσαλίδες εάν χρειάζεται). Σημειώστε τα γιορτινά σας διακοσμητικά κουτιά ως εύθραυστα για να αποφύγετε τη στοίβαξη βαριών κουτιών από πάνω.

Προσλάβετε τους τοπικούς σας ειδικούς συσκευασίας

Οι επαγγελματίες είναι η ασφαλής λύση για μετακόμιση κατά τη διάρκεια των διακοπών, χάρη στην προσεκτική μας διαδικασία για τη διατήρηση των τιμαλφών σας ασφαλή και ασφαλή την Ημέρα Μετακόμισης. Δείτε τους χρήσιμους οδηγούς μας και τις συμβουλές συσκευασίας για περισσότερη βοήθεια πριν από τη μετακόμισή σας.

Add comment

Glyfada Map

Email:

Useful Links

© 2022 Glyfada Map - All rights reserved.