Μπομπονιέρες Βάπτισης – Μια ξεχωριστή εκδήλωση με αναγκαία είδη

Μπομπονιέρες Βάπτισης – Μια ξεχωριστή εκδήλωση με αναγκαία είδη

Μπομπονιέρες Βάπτισης. Η βάπτιση είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και οι μπομπονιέρες που θα επιλέξετε θα αντικατοπτρίζουν το δικό σας στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε στους καλεσμένους κάτι ουσιαστικό ή ιδιαίτερο που αντιπροσωπεύει την πίστη του παιδιού σας, όπως ένα κομποσκοίνι ή έναν σταυρό. Ή ίσως σας αρέσει η ιδέα να μοιράσετε δώρα που συμβολίζουν το αγίασμα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του τελετουργικού της βάπτισης. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά στη δεξίωσή σας:

Τα κεριά

Τα κεριά είναι μια εξαιρετική χάρη για ένα baby shower, ειδικά αν θέλετε να δώσετε στους καλεσμένους σας κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο σπίτι τους. Τα κεριά είναι εύκολο να προσωποποιηθούν και μπορούν να αρωματιστούν με οποιοδήποτε άρωμα που ταιριάζει στο θέμα του πάρτι σας. Κυκλοφορούν σε όλα τα διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη, ώστε να υπάρχει σίγουρα ένα σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με το όραμά σας!

Βαπτιστικά Παπούτσια και Μπομπονιέρες

Τα βαπτιστικά παπούτσια είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε ειδικής περίστασης. Είτε ντύνετε το μικρό σας για τη βάπτιση είτε για τη βάπτιση, τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια πρέπει να είναι προτεραιότητα στη λίστα αγορών σας. Όχι μόνο ολοκληρώνουν την εμφάνιση, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αναμνηστικό για να θυμάστε την ημέρα.

Όταν επιλέγετε το σωστό ζευγάρι παπούτσια για την ιδιαίτερη μέρα του παιδιού σας, υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Επιλέξτε ελαφριά υλικά όπως δαντέλα και σατέν που δεν θα βαραίνουν τα μικροσκοπικά πόδια. Η άνεση είναι επίσης σημαντική. βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι άνετη χωρίς να τσιμπήσετε τα δάχτυλα των ποδιών ή τους αστραγάλους τους. Αναζητήστε στυλ με αντιολισθητικές σόλες, ώστε το μικρό σας να μπορεί να εξερευνήσει με ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ειδικών γιορτών της ημέρας. Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα στυλ που περιλαμβάνει διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως φιόγκους και κορδέλες για μια επιπλέον δόση γλυκύτητας! Επίσης οι Μπομπονιέρες Βάπτισης είναι ένα είδος για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας.

Χάντρες βάπτισης

Οι χάντρες βάπτισης είναι σύμβολο πίστης και προσευχής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κομπολόι, αλλά εξυπηρετούν και άλλους σκοπούς. Οι γονείς του παιδιού θα πρέπει να λάβουν ένα σετ χάντρες βάπτισης καθώς και ένα κρεμαστό σταυρό (ή σταυρό).

Οι χάντρες βάπτισης δίνονται σε κάθε μέλος της οικογένειας που σας συνοδεύει σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για να τους υπενθυμίζουν ότι αποτελούν μέρος του ταξιδιού της ζωής σας μαζί με το παιδί σας. Όταν παραλάβετε το δικό σας σετ από χάντρες βάπτισης από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή αυτοπροσώπως στο κατάστημα λιανικής μας, θα θέλαμε να σκεφτείτε να μας δώσετε την άδεια ώστε να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει το δώρο τους!

Ασημένια σκεύη

Τα ασημικά είναι μια εξαιρετική χάρη για βαπτίσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη δεξίωση μετά τη βάπτιση και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ευλογία ενός νέου σπιτιού ή αυτοκινήτου. Τα ασημικά αποτελούν εξαιρετικό δώρο για τους νεόνυμφους, ή ακόμη και ως εναλλακτική λύση για τις βέρες στους γάμους!

Νερό

Το νερό είναι μια κοινή βαπτιστική χάρη. Όταν μοιράζετε νερό στο βαπτιστικό σας πάρτι, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι γνωρίζουν τι παίρνουν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τοποθετώντας ένα εδάφιο της Βίβλου ή ένα άλλο απόσπασμα πάνω στη σακούλα με το νερό. Το νερό συμβολίζει τον καθαρισμό και την ανανέωση, οπότε αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους καλεσμένους που έχουν βαπτιστεί πρόσφατα ή προετοιμάζονται για το μυστήριο αργότερα στη ζωή τους.

Αυτή είναι μια λίστα με πιθανές μπομπονιέρες βάπτισης που μπορείτε να μοιράσετε στους καλεσμένους.

  • Βαπτιστικές μπομπονιέρες. Πρόκειται για μικρά δώρα που μπορείτε να δώσετε στους καλεσμένους σας για να τιμήσουν την περίσταση. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να θυμούνται την ξεχωριστή ημέρα και θα χρησιμεύσουν επίσης ως μια βρώσιμη υπενθύμιση της βάπτισης του παιδιού σας.
  • Μπομπονιέρες βάπτισης: Αυτή είναι μια άλλη επιλογή για όσους θέλουν κάτι πιο επίσημο από μια απλή τσάντα μπομπονιέρας γεμάτη με καραμέλες ή μπισκότα. Η λέξη “βάπτιση” αναφέρεται συγκεκριμένα σε μια αγγλικανική τελετή κατά την οποία κάποιος έχει βαπτιστεί και επιβεβαιωθεί στην πίστη του πριν εισέλθει στην ενηλικίωση ή στο γάμο- ωστόσο, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτού του είδους τις μπομπονιέρες αν το επιλέξει!

Συμπερασματικά

Αυτές είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης. Μπορείτε να τις μοιράσετε στη δεξίωση ή να τις τοποθετήσετε σε καλάθια σε κάθε τραπέζι της δεξίωσης. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που οι άνθρωποι θα λατρέψουν να λάβουν ως δώρα!

Add comment

Glyfada Map

Email:

Useful Links

© 2022 Glyfada Map - All rights reserved.